Soft BDSM

soft bdsm

Soft BDSM voor vrouwen op tantrische wijze

Soft BDSM voor vrouwen op tantrische wijze is een liefdevolle pijnbeleving in een veilige en vertrouwde ‘dungeon’ waarbij jij de controle houdt.

Sessie te Turnhout van 1,5 uur (inclusief douchen voor- en achteraf) kost € 197,- inclusief BTW

Afspraak maken? Bel, App, SMS +31 6 57 17 45 22 of mail

Meer uitleg

Omdat BDSM een ruim begrip is leg ik je graag uit wat je mag verwachten en is de stap naar soft BDSM te groot, dan is de tantrische massage met Edge in Turnhout een interessante tussenstap.

Bondage

De bondage kan worden toegepast tijdens een tantrische massage. In de pijnbeleving worden je handen vastgezet met polsbondage.

Dominantie

In de tantrische belevingswereld zijn we gelijkwaardig. Er is geen meesteres, meester, slavin of slaaf, je wordt niet vernederd.

Sadisme

De tantrische belevingswereld gaat uit van het liefdevolle in een mens, waarbij de vrouw op een voetstuk staat. Als ik je pijn doe, dan beleef ik daar geen plezier aan. De intentie is altijd liefdevol met respect voor jouw wensen en grenzen.

Masochisme

De pijnbeleving valt onder masochisme en het is jouw keuze om dit te willen beleven. De opbouw is heel rustig, waarbij jij altijd STOP kunt zeggen als het te veel wordt.

Voor wie

Vrouwen vanaf 18 jaar

Soft BDSM is voor vrouwen van 18 jaar of ouder. Voor jou omdat je een emotioneel trauma wil verwerken of op zoek bent naar jezelf, genot of uit nieuwsgierigheid. Het is allemaal goed.

Grenzen

Het tempo en intensiteit van de pijnbeleving wordt aangepast aan jouw grenzen.

Vooraf

Voor je pijnbeleving, laat ik je de badkamer en de ‘dungeon’ zien waar de temperatuur ongeveer 27°C is. In de ruimte brandt een speciaal kaarsje voor de Hier en Nu beleving en speelt er zachte muziek. Ik leg je kort uit hoe de sessie zal verlopen.

Douchen

Voor en na de sessie ga je douchen. Alle douche benodigdheden en een badjas liggen voor je klaar.

Dungeon

Het is er lekker warm en ‘relatief’ donker. De muziek speelt en wordt afgestemd op jouw gehoor of als je liever geen muziek hebt kan dat ook. In Turnhout werken we in een kleinere ruimte met alleen de ‘T-bar’ waar je aan kunt hangen. Om je polsen zit een comfortabele bondage, zodat je niet kunt vallen. Je voeten zijn met elkaar verbonden via een spreidstang.

Pijnbeleving

Je doet de badjas uit en ik doe je polsbondage aan. Jij geeft aan of je een blinddoek wenst of niet. Dan ga je onder de ‘T-bar’ staan wat een hangende buis is. Je steekt je armen een voor een omhoog en ik koppel je handen vast aan de ‘T-bar’.  Dan ga ik je lichaam zachtjes wakker maken met een aangename aanraking door een plumeau, een vossenstaart en meer prikkelen met een Wartenberg wieltje. Je beleeft nog altijd geen pijn, maar je lichaam is nu wakker…

Dan ga ik zachtjes benaderen met een sliertige zweep. Dit geeft een zachte globale pijn, waarna ik telkens ander slagmateriaal ga gebruiken om steeds gerichter naar je ultieme pijnbeleving te gaan. Wordt het even te veel, dan zeg je stop. Ik kijk ook heel goed naar je en kijk je regelmatig in de ogen om te zien of het nog gaat. Als jij het prettig vindt, dan koppel ik je af en toe even los om je armen even te laten ontspannen.

Aan het einde van de sessie kijk ik of je geland bent waarna jij je gaat douchen en aankleden terwijl ik de ruimte opruim. In Brasschaat lopen we samen naar de bar waar we nog even kunnen napraten als je daar behoefte aan hebt.

Blinddoek

Voor een intensere beleving is het aan te bevelen om de blinddoek te dragen, deze ligt al voor je klaar.

Locatie voor Soft BDSM

Vragen

Waarom is je veilig voelen en vertrouwen belangrijk?
Om van pijn te kunnen genieten is het fijn dat je in ‘overgave’ kunt gaan. Alles laten gebeuren en intens voelen kan als jij je veilig voelt en beseft dat je mij kunt vertrouwen.

Waarom ‘push’ je niet als een vrouw twijfelt?
Mijn redenatie is dat een afspraak maken jouw keuze is en dat je het zelf wilt, omdat jij het jezelf gunt. Als het moment er is, dan maak je een afspraak in alle rust en vertrouwen. Het woord ‘pushen’ heeft een negatieve bijklank en doet denken aan agressieve verkoop. De liefdevolle gedachte van Tantra staat hier haaks op en ik wil je 100% laten genieten zonder dat er iets van jou wordt verwacht.

In ‘overgave’ gaan?
Om optimaal te kunnen genieten van soft BDSM is het belangrijk dat je in ‘overgave’ kunt gaan. In ‘overgave gaan’ is alle gedachten van je afzetten in het vertrouwen dat jij in goede handen bent waarbij ik jouw grenzen respecteer. We hebben gesproken over jouw grenzen voordat de sessie begint. Een soft BDSM-sessie  is gebaseerd op communicatie, respect en vertrouwen. Ook zal ik je uitleggen hoe je in overgave kunt gaan.

Door de begeleiding van overlevers van seksueel misbruik weet ik dat het heel belangrijk is om dit duidelijk te communiceren. Bij seksueel misbruik wordt het kind tot complete overgave gedwongen. Overgave betekent in deze context je uitleveren aan de wil van de ander. In de tantrische context is dit absoluut niet van toepassing. Jouw wensen en jouw grenzen worden gerespecteerd.

Is 1,5 uur niet te lang?
De soft BDSM sessie van 1,5 uur is effectief van 1,0 uur pijnbeleving, die rustig wordt opgebouwd.

Waarom vooraf communiceren?
Als het de eerste keer is dat je een soft BDSM sessie voor vrouwen gaat beleven, is het toch wel heel spannend. Uiteindelijk ga je naar iemand die je niet kent… Door al je vragen die bij je opkomen per e-mail of WhatsApp aan mij te stellen, krijg je een indruk van mij. Je zult ervaren dat mijn wijze van communiceren heel open is. Rare vragen bestaan niet voor mij en ik geef met veel plezier antwoord. Jij dient vertrouwen te hebben in mij om er samen een mooie en intense beleving van te maken.

Ben jij naakt tijdens Soft BDSM sessie?
Nee, ik draag gemakkelijk zittende kleding om me vrij te kunnen bewegen.

Sieraden aanhouden?
Het is beter om alle sieraden af te doen om verlies te voorkomen. 

Drinken voorafgaand aan de sessie?
Veel dames hebben de gewoonte om regelmatig te moeten plassen. Zeker wanneer je twee uren voorafgaand aan de sessie hebt gedronken. 

Raak jezelf opgewonden?
Nee, ik ben geen sadist.

Waarom communiceren via WhatsApp?
Aangezien ik soft BDSM-sessie, tantra massages en cursussen verzorg in meerdere landen is het praktisch om te communiceren via WhatsApp, waardoor ik maar één mobiele telefoon hoef mee te nemen.

Smartphone uit?
Ja, want het geluid of trilling leidt af.

Wanneer gaat de sessie niet door?
Wanneer ik ziek zou zijn kan de sessie niet doorgaan, daarom vraag ik altijd naar je GSM-nummer, zodat ik je tijdig kan informeren. Een sessie gaat ook niet door als je onder invloed zou verschijnen. Anderzijds als je onverzorgd of onhygiënisch bent, dan kan ik er niet aan beginnen, omdat ik altijd een topkwaliteit wil kunnen geven. Het is belangrijk dat jij respect hebt voor jezelf, dan heb ik het zeker.

Heb je een vraag die er niet bij staat? Stuur me dan een mailtje via tantraforlife@gmail.com of een WhatsApp op 06 57174522.

Betaling
De ruimte waarin de ‘dungeon’ is gevestigd heeft een slechte GSM ontvangst waardoor betalen van je Soft BDSM-sessie met de pinautomaat niet mogelijk is. Cash werkt altijd.

Laatste update: