Huidhonger stillende massage


huidghonger stillende massage

Huidhonger stillende massage voor vrouwen

Je huidhonger stillende massage in de praktijk te Turnhout, aan huis of op hotel kan met een kasmirische tantra massage voor vrouwen. Je behoefte aan tedere aanraking, door weinig of geen huidcontact, is heel menselijk en wordt huidhonger genoemd. Je huidhonger stillen kan door de liefde- en respectvolle aanraking van mijn handen, armen en de body to body elementen tijdens de tantra massage voor vrouwen, zonder dat er van jou iets verwacht wordt. En ondersteunt je zelfzorg, zelfliefde en zelfrespect.

Een afspraak in de praktijk te Turnhout is het voordeligste en ‘corona-proof’… Daarnaast heb ik geïnvesteerd in een STRAS, deze vergroot mijn weerstand, dus ik ben niet echt bang van corona.

Je kunt me bellen of een berichtje sturen voor een afspraak via WhatsApp op mijn nummer  +31 6 57 17 45 22

Je kunt er een ‘Vriendinnendag’ van maken… Waarbij jullie na elkaar worden gemasseerd.

GA IK DIT DURVEN?

huidhonger stillende massageWant ik ga me tijdens de ‘huidhonger stillende’ kasmirische tantra massage ga ik me toch blootgeven aan een ‘vreemde’ man, die ik niet ken. 

De eerste stap:
Je stuurt me een e-mail of WhatsApp bericht.

Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak:
Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

De dag van de afspraak:
Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet Martin er in het echt uit en wat ga ik voelen?

Dan parkeer jij je auto en kom binnen in de inkomhal, je hart klopt wat sneller en dan kom ik je ophalen…

We geven elkaar een hand en de eerste zenuwen ebben weg. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen.  Ik breng de kamer in orde, dim de verlichting, leg badhanddoeken op de massagemat en ga me ook verfrissen. Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in je badjas naar de massageruimte, waar alleen nog kaarslicht brandt. Daar mag je wachten tot ik binnenkom of je gaat al rustig op je buik in het midden van de massagemat liggen. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantramuziek. Of als je liever geen muziek hebt kan dat ook, dan krijg jij het geluid van de stilte wat heel fijn kan zijn.

We gaan masseren terwijl ik een hamamdoek draag… Vanaf je voeten masseer ik omhoog en voordat ik bij je heup ben aangekomen heb jij al het gevoel in een andere wereld te zijn. Je lichaam reageert direct vanaf de eerste aanraking, we zijn je huidhonger aan het stillen… Tijdens de massage hoeven we niet te praten. Jouw lichaam ‘lees’ ik met mijn handen.

Bondage massage

Uniek in Europa is de huidhonger stillende bondage massage, wat jou samen met de blinddoek een extreme gevoelssensatie geeft. Tijdens het eerste deel van de massage lig jij op je buik waarbij je handen en voeten vastgebonden zijn. Halverwege de massage maak ik je los en mag jij op je rug gaan liggen. Jij bepaalt of je ook in deze houding vastgebonden wilt worden.

Blinddoek

Tijdens de massage kun je ook geblinddoekt worden. Jij bepaalt of je dit wilt.

Stopwoord

Tijdens het gesprek voorafgaand aan je massage spreken we een stopwoord af. Dit is voor mij het teken om de bondage te verwijderen.

Locatie

Momenteel is de huidhonger stillende bondage massage alleen mogelijk in Turnhout.

tantrische bondage massage
Prijzen huidhonger stillende massage

De prijzen zijn inclusief de reiskosten. Is de massage niet in de praktijk te Turnhout of bij jou thuis, dan boek jij een hotelkamer of huur je een kamer.

prijzen huidhonger stillende massage

Betalen

Betalen bij voorkeur contant, maar als je persé met een bankkaart wilt betalen, kan dat op de volgende wijze:

betalen huidhonger stillende massageWil jij een afspraak maken voor jouw huidhonger stillende massage, waarbij jij door mijn liefdevolle en respectvolle aanraking kunt genieten en ontspannen? Ik hoor graag van je.