Tantra massage opleiding


tantra massage cursus voor koppels

Tantra massage opleiding

Opleiding

De basisopleiding bestaat uit 10 lesdelen van drie uren, is 10x 1 lesdeel of 5 lesdagen. De lessen worden verzorgd in Turnhout op werkdagen van maandag t/m vrijdag of aan huis op andere tijdstippen. Je leert de structuur en technieken om daarna intuïtief te masseren (flow). Als je volledig bent opgeleid (gecertificeerd door Tantra for Life) behoor je tot de nieuwe generatie tantra masseurs die op termijn zelf opleiding kunnen geven. De kennis en vaardigheden zijn de laatste tweeduizend jaar mondeling overgedragen en blijft zo doorgaan… De opleiding wordt verzorgd door Martin.

De lesdelen en -dagen verspreid over een langere periode. Zo is er voldoende tijd is om tussen de lessen te oefenen.

Tantra massage opleiding inplannen?

Bel via WhatsApp +31 6  57 17 45 22 of stuur een bericht

Opbouw van de tantra massage opleiding

De opbouw van de tantra massage cursus is eerst algemeen. Vervolgens gaan we meer specifiek kijken naar de erogene verschillen tussen het mannen- en vrouwenlichaam. Hierbij is het belangrijk dat het verschil leert tussen aanraken en prikkelen met de ‘vingertoppen’. De tantra massage cursus wordt gegeven aan de hand van een leidraad. In de begin jaren gebruikten we een cursusboek. Dit gebruiken we niet meer, omdat een tantra massage cursus altijd ‘maatwerk’ is. Aan het begin van elke les bespreken we wat we gaan doen en aan het einde van de les leggen we dit vast in tekeningen. Jij bent bewust van de opbouw van de tekeningen, waardoor dit beter blijft hangen.

genotsbarometer tantra massage voor vrouwen

Genotsbarometer tantra massage voor vrouwen

Tantra massage opleiding individueel volgen

De tantra massage cursus is individueel te volgen. Hierbij kom je twee wekelijks (dus om de week) naar de massagepraktijk in Brasschaat.

Mannen

Mannen dienen een vrouwelijk model mee te brengen.

Tantra massage opleiding als koppel volgen

Als koppel is het belangrijk dat jullie twee achter de cursus staan. Jullie gaan thuis heel veel op elkaar oefenen. Tijdens de cursus leren jullie elkaars lichaam beter kennen. Hierdoor ontstaat een betere communicatie en vergroot de intimiteit.

Tarieven

prijs tantra massage opleiding

 

N.B. Lunchpakket meebrengen bij volledige lesdag.

Facturatie

Je betaalt telkens per gevolgde lesdag. Aan het einde van de tantra massage opleiding krijg je de totaalfactuur.